Ja...kanske inte riktigt än men vi går i alla fall mot ljusare tider. På alla sätt. Det bästa med sommaren för mig (förutom solen) är att vara några veckor på Fridhems folkhögskola i Svalöv. Min första roman "Om färgen är blå" har hämtat mycket inspiration från Fridhem. 

I sommar kommer jag och fantastiska Karolina att hålla kurs i hur du kan kombinera yoga och skrivande för att få ett flöde i livet och må bra. Låta livet flöda med yoga och skrivande helt enkelt.

Det finns några platser kvar om du är intresserad. Jag vet att det är klurigt att veta hur sommaren ser ut med Covid-19 som härjar men Fridhem anpassar sin verksamhet. Så här skriver man på sin hemsida:

Vi har under det gångna året fått ställa om stora delar av vår verksamhet, för att följa alla de restriktioner och rekommendationer som gäller. Bland annat har vi sett över våra kurslokaler för att skapa tillräckligt utrymme för våra kursdeltagare, och omorganiserat vår matsal och rutiner kring serveringen av alla måltider enligt rådande restaurangregler. Allt för att skapa en Covid-säker miljö för personal, kursdeltagare och gäster.

Vi följer noggrant rapporteringarna kring läget, och är redo att göra de förändringar som krävs för att kunna föra en ansvarsfull och säker verksamhet.

 

Hoppas vi ses i sommar!

Anmäl dig här:

https://fridhem.fhsk.se/sommarkurser/hitta-sommarkurs/coursedetails/875

 

undefined