Det är med skräckblandad förtjusning jag lägger ut på sociala medier att min andra skönlitterära bok ”Alla mina dejter” kommer ut under 2021. Jag är oerhört stolt över att jag har skrivit en bok, att jag orkat hålla i projektet när världen runt omkring har rasat. Jag är glad över att jag har hittat min ventil att få en paus från mina egna förvirrade tankar, den ventilen är skriva för mig. Jag skriver för min egen skull. För att jag mår bra av att skriva. Men när jag väl har skrivit så mycket så det blir en bok vill jag att det ska bli läst. Och det är just det som är skräcken i det hela. Att låta mina ord bli lästa av andra.

Jag har fått många frågor kring mina böcker och jag ska försöka att svara på dom här.

Jag har skrivit två skönlitterära böcker. Den första heter ”Om färgen var blå” och den skrev jag för ett tag sedan. Den är antagen av förlaget Ekström & Garay och skickas snart på tryck så den kommer att vara klar i maj om allt går som det ska. Vi har låtit den vänta lite eftersom jag inte tyckte att det var lönt att den kom ut mitt under Corona-pandemins strängaste rekommendationer. Därför kommer den först i maj och jag tänker att det då förhoppningsvis går att ha en liten releasefest utomhus.
     ”Om färgen var blå” handlar om relationer. Huvudpersonen heter Sigrid och man får följa henne under ett år i hennes liv. Andra karaktärer i boken är Tilda, Dani, Erion och Alex som finns med i Sigrids liv på olika sätt. Jag har byggt Sigrids relation utifrån alla intressanta samtal jag haft genom åren med människor om just relationer. Det har varit så spännande att sätta mig in i en karaktär och få lov att känna, leva, tycka som hon gör kring sin man, sina vänner etc. Tack alla ni som har bidragit med att berätta er syn på relationer.

Den andra boken heter ”Alla mina dejter” och kommer ut under 2021 på Visto förlag. Vi har precis börjat med redaktörsarbetet till den här boken och det är så spännande!
     I ”Alla mina dejter” får man träffa Sigrid igen men nu har hon nyss blivit lämnad av sin man och ger sig in i nätdejtningsvärlden. Även här har jag tagit hjälp av en mängd människor för att förstå dejtingvärlden. Jag har fått höra de mest underliga historier och har nog aldrig skrattat så mycket. Utifrån alla historier jag har hört har jag låtit Sigrid dejta män med varierat resultat. Hon har inte alltid tyckt om mina dejter men vi har båda lärt oss mycket på vägen. Tack alla ni som har bidragit med era erfarenheter inom dejtningvärlden.

Eftersom jag älskar att skriva är jag redan igång med nästa projekt. Vi får se vad det blir av det.

Har du någon mer fråga kring mina böcker är det bara att höra av dig!

undefined